• Кето дієта - це...

    Низьковуглеводна дієта з низьким вмістом вуглеводів, які в основному міститься в солодких продуктах, макаронах і хлібі. Замість цього ви їсте справжню їжу, включаючи білок, натуральні жири і овочі.

  • Для чого потрібна кетогенна дієта

    Дослідження показують, що низьковуглеводні дієти призводять до втрати ваги і поліпшенню показників здоров'я. Ці дієти широко використовуються на протязі десятиліть і рекомендуються багатьма лікарями.

  • Які захворювання контролює кето дієта

    Переваги цієї дієти подібні до переваг інших дієт з низьким вмістом вуглеводів та жирів, але, здається, вони є більш потужними. Ця дієта допомагає з втратою ваги, контролем рівню цукру в крові, є дієвою для хворих на епілепсію.

  • Харчові добавки не потрібні

    Зауважте, вам не потрібні дорогі добавки, як-от екзогенні кетони або олія MCT (тригліцериди середньої ланцюга). Ці добавки, швидше за все, не допоможуть схуднути або вилікувати захворювання. Принаймні доказів для цього немає.

Кето дієта

Кето дієта

Название кетогенной диеты происходит от слова "кетоны". Это так называемые небольшие молекулы топлива, которые тело производит во время этой диеты. Это альтернативный источник энергии для организма, которую он использует, когда возникает нехватка сахара в крови (глюкозы).

Кетони необхідні для вироблення цукру. Вони з’являтимуться саме, коли ви їстимете велику кількість білка. Мозок - це головний орган нашого тіла, який потребує багато палива. Він може працювати лише на глюкозі… або кетонах. Тому інший важливий орган нашого організму - печінка - виробляє ці кетони з жиру, які потім служать джерелом палива. На кето дієті все ваше тіло змінює процес утворення запасу палива. Коли рівень інсуліну стає дуже низьким, спалювання жиру може різко зрости. Якщо ви намагаєтеся схуднути, це найбільша перевага для вас. Але є й інші, менш очевидні плюси. Наприклад, ваше відчуття голоду стає значно меншим, а організм матиме постійний запас енергії. Коли організм виробляє кетони, він переходить у метаболічний стан, який називається кетоз. Кето дієта призводить до кетозу, і її можна притримуватися нескінченно.

ДЕННА НОРМА СПОЖИВАННЯ

  • 2-10%

    вуглеводів

  • 8-20%

    білків

  • 70-90%

    жирів

Відгуки

Отримай ще більше користі від кето дієти, як інші користувачі

  • Багато корисної цікавої інформації, я пропоную цей веб-сайт усім, хто замислюється про зміну способу життя і перехід на харчування з низьким вмістом вуглеводів.
    Аліна

    Аліна

    блогер

  • Це прекрасний спосіб розвинути себе в питаннях дієт із низьким вмістом вуглеводів та побачити останні дослідження. Рецепти - чудові.
    Роман

    Роман

    менеджер

Нові статті

Обирайте здорові жири: Кето-дієта заснована на споживанні здорових жирів, таких як моно- та багатоунасичені жири. Олія оливкова, авокадо, горіхи та насіння - це всі прекрасні джерела здорових жирів. Споживайте рибу: Риба - це відмінне джерело білка та здорових жирів, таких як Омега-3. Спробуйте лосось, сардельки або макрель. Обирайте м'ясо з низьким вмістом жиру: Нехай ваше м'ясо містить менше жирів, які можуть змінити вашу дієту. Наприклад, куряче м'ясо, телятина та свинина зниженої жирності. Споживайте здорові овочі: Овочі, такі як броколі, шпинат та аспарагус, містять велику кількість вітамінів та мінералів, але небагато вуглеводів. Обирайте здорові джерела білка: Яйця, куряче м'ясо та риба - все це джерела білка, які можна включати до кето-дієти. Обмежуйте споживання цукру: Кето-дієта базується на обмеженні вуглеводів, включаючи цукор та продукти з високим вмістом цукру. Споживайте молочні продукти з низьким вмістом вуглеводів: Деякі молочні продукти, такі як сир, йогурт і вершки, можна включати до кето-дієти, але обирайте тільки ті, які мають низький вміст вуглеводів. Всі дослідження та факти про кето дієту читайте в нашому блозі

  • Яловичий стейк є ідеальним продуктом для кетогенної дієти

    Кетогенна дієта – це не просто дієта, а спосіб життя. Ця дієта дозволяє вам не тільки схуднути, а й змінити свій підхід до харчування. Застосування кетогенної дієти може допомогти уникнути багатьох хвороб та захворювань. Одним з переваг кетогенної дієти є те, що вона заснована на споживанні здорових жирів, а не на вуглеводах. Соковитий яловичий стейк, […]

  • Кето-дієта: чому вона така ефективна?

    Кето-дієта – це дієта, яка базується на споживанні продуктів з високим вмістом жирів, помірним білком і дуже низьким вмістом вуглеводів. Ця дієта дозволяє організму перейти в стан кетозу, коли він починає спалювати жир замість вуглеводів для отримання енергії. Отже, чому кето-дієта є такою ефективною? Ось деякі фактори, які можуть відігравати роль: Зменшення вуглеводів допомагає знизити […]

  • Продукти несумісні з кето-дієтою

    Ви, напевно, чули про кето-дієту. Про це постійно пишуть в соціальних мережах або зірки розповідають на реаліті-шоу як пробують її. Ця неоднозначна дієта спрямована на те, щоб привести ваше тіло в кетогенний стан. Відбувається це коли ваше тіло працює на жирах, а не на вуглеводах. Дотримуючись дієти з низьким вмістом вуглеводів і високим вмістом жирів, […]